HTML

print

életem a nyomda

Friss topikok

Linkblog

A HP a király

2010.12.15. 09:36 | Print | 1 komment

A Quocirca iparági elemzőcég, európai menedzselt nyomtatási szolgáltatások piacának szállítói környezetét vizsgáló jelentése áttekintést nyújt a nagyvállalati MPS piacra jellemző verseny és növekedés jelenlegi helyzetéről, valamint kiemeli a vezető MPS szállítók erősségeit és gyenge pontjait. A vizsgálatban értékelt szállítók aszerint kerültek kiválasztásra, hogy milyen tapasztalatokkal és tudással rendelkeznek az MPS szolgáltatások nyújtásában, valamint milyen földrajzi lefedettséggel bírnak Európában. A Quocirca piaci részesedésük és szolgáltatáskínálatuk szerint rangsorolta a szállítókat.

A piacvezető pozíció odaítélésével az elemzőcég elismerte a HP stratégiai látásmódját és az Európa-szerte elérhető MPS szolgáltatáskínálatának mélységét. Azt a jelentős beruházást is díjazta, amellyel a HP MPS portfólióját és infrastruktúráját továbbfejlesztve különböző kiegészítő szolgáltatásokkal is megjelent a piacon (pl. üzleti folyamatok kiszervezése, ügyvitel, dokumentum outsourcing).

Arnold Marty, a HP IPG menedzselt nagyvállalati megoldásokért felelős alelnökének és ügyvezető igazgatójának véleménye szerint a jelentésben a Quocirca elismerte a HP vezető szerepét az egyre nagyobb teret hódító MPS szektorban.

/Piac&profit/

A bejegyzés trackback címe:

https://print.blog.hu/api/trackback/id/tr862517006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szöcsi 2010.12.17. 16:16:29

HP meg a Zámbó J.
süti beállítások módosítása